Brand
Placeholder image

ESTRUCTURA


SERGI CUADRADO CIURANETA Soci 417

Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012), la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat dins de l’àmbit universitari, en l’administració pública i a l’empresa privada. Ha treballat en el camp de la docència i la recerca acadèmica, al Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el de la gestió i l’anàlisi de la informació, com a tècnic de l’Observatori de l’Economia Local de l’Ajuntament de Sabadell i en el de la recerca aplicada i l’assistència tècnica, com a investigador /consultor a l’empresa Actíva Prospect. Actualment és Investigador Postdoctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del punt de vista metodològic, la seva tasca professional ha combinat mètodes i tècniques com l’anàlisi cartogràfica i mitjançant els SIG, l’anàlisi estadística i l’anàlisi qualitativa.És membre de la junta de l’AGPC des de 2009, fins al 2013 com a vocal i actualment com a president.


Placeholder image
Placeholder image

Patrocinadors:


Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

Col.legi de Geògrafs - Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya -Carrer Muntaner, 81, 6è 1a-08011 Barcelona-Tel i fax: 93 481 50 73-informació@geografs.org
NIF de la DCGC V83128066-NIF de l'AGPC G58807249-Copyright © 2016